Rittmeyer strojevi za obradu kablova


BERI.CO.MAX V2

BERI.CO.MAX V2 je stroj za skidanje izolacije na velikim kablovima i namjenjena je za obradu koaksijalnih i visokonaponskih kablova od oko 1,0mm (0.04”) do 24,0mm (0.95”) (glava tipa K2) i za dužinu skidanja izolacije do 100 mm (3.94”). Ovaj stroj omogućava radni opseg koji je do sada jedinstven.

BERI.CO.MAX V2 – skidanje izolacije korugiranih koaksijalnih kablova i koaksijalnih kablova. Glava tipa K2 koristi glavu za skidanje izolacije sa 4 noža, gde su svi noževi na istoj liniji rezanja za točan isječak pod pravim kutem. Sa ovom glavom moguće je skinuti izolaciju:

  • Korugiranim koaksijalnim kablovima
  • “Sucoform” kablovima

BERI.CO.MAX V2 – Dizajniran za visokonaponske kablove

BERI.CO.CUT V2 je posebno dizajniran za obradu viskonaponskih kablova. HV kablovi su postali važna aplikacija za skidanja izolacije. Molimo Vas da provjerite našu specijalnu HV kablovsku uslugu za Vas. Proteklih godina smo obradili preko 200 različitih tipova visokonaponskih kablova.


Pošalji upit
BERI.CO.MAX V2

AM.STRIP.1

Univerzalni polu-automatski stroj za skidanje izolacije s ciljem ekonomične proizvodnje malih do srednjih serija. Upotreba specifičnih noževa ovisno o kablu koji se obrađuje omogućuje obradu skoro svih standardnih kablova. Stroj može obrađivati okrugle kablove vanjskog promjera od 0,5 do 15 mm, flat kablove širine do 20 mm. Maksimalna dužina potpunog skidanja iznosi 65 mm, dok za djelomično iznosi 250 mm.


Pošalji upit
AM.STRIP.1

AM.STRIP2, AM.STRIP.2V i AM.STRIP.2/35

Navedeni strojevi su univerzalni polu-automatski strojevi za skidanje izolacije malih do srednjih serija. Upotreba specifičnih noževa ovisno o kablu koji se obrađuje te omogućuje obradu skoro svih standardnih kablova. Upotrebom specijalnih noževa (prizma), mašina se automatski prilagodi iz standardnih postavki na drugi presjek do 6 mm2 (ovisno o kablu). U ograničenom rasponu i manjim serijama, stroj se može koristiti za rezanje na duljinu. AM.STRIP2 – obrada okruglog kabla vanjskog promjera 1,0 – 25 mm, flat kabel širina do 35 mm, maksimalna dužina potpunog skidanja iznosi do 120 mm, a za djelomično skidanje iznosi do 450 mm.


Pošalji upit
AM.STRIP2, AM.STRIP.2V i AM.STRIP.2/35

AM.STRIP.500, 700 i 1000

AM.STRIP.500 je pneumatski, polu-automatski stroj za skidanje izolacije za industrijsko umetanje košuljica kabla do 30 mm vanjskog promjera (standard) i dužine skidanja od 500 mm. Za dužinu košuljica koje premašuju spomenute dimenzije, dostupni su AM.STRIP.750 i AM.STRIP.1000 strojevi. Za kablove maksimalne dimenzije vanjskog promjera od 10 mm i veće dužine skidanja preporučujemo AM.STRIP – strojevi u specijalnoj verziji sa manjim dugim cilindrom. U slučaju većih dužina skidanja potrebno je napraviti testove.


Pošalji upit
AM.STRIP.500, 700 i 1000

AM.STRIP.015

Pneumatski stroj za skidanje izolacije AM.STRIP.015 posebno je razvijena za teško obradivu izolaciju. Sa V noževima koji se upotrebljavaju u standardnoj verziji, sve uobičajne izolacije na kablovima se mogu obraditi optimalno. Specijalni noževi se mogu montirati za teže obradivu izolaciju kao što je teflon, silikon, neopren i slično. Stroj može obrađivati i okrugli kabel vanjskog promjera do 5 mm, presjeka žice od 0,15 do 4,0 mm2 i flat kablove širine 8 mm. Dužina skidanja iznosi od 1,5 do 15 mm, dok je dužina umetanja 9,0 mm + dužina skidanja.


Pošalji upit
AM.STRIP.015

AM.ALL.ROUND

Sa ovim strojem možete jednostavno i praktično obaviti poslove preciznog skidanja na kablovima i ovisno o teksturi na koaksijalnim kablovima. Bez većih teškoća možete skinuti ekstremno teško obradivu izolaciju, koju do sad niste mogli ili ste ju bili u mogućnosti samo nedovoljno obraditi. Stroj obrađuje okrugle kablove vanjskog promjera 2,0 – 24 mm, dužina skidanja (potpuno) iznosi 5 – 160 mm.


Pošalji upit
 AM.ALL.ROUND

ELMA.STRIP.020

ELMA.STRIP.020 je brzi i snažni stroj za skidanje izolacije sa vremenom obrade od samo 0,8 sec, za obradu jednojezgrenih i višejezgrenih kablova. Proces skidanja je pokrenut umetanjem kabla kojeg želite obraditi u stroj, koji se zatim obrađuje unutar vremena obrade. Glava za skidanje je dizajnirana na takav način da se noževi pomiču jedni prema drugima osiguravajući visoku kvalitetu skidanja. Mogućnost obrade okruglog kabla vanjskog promjera 0,5 – 8 mm, flat kabel do 10 mm širine, dužina skidanja 1,5 – 20 mm.


Pošalji upit
ELMA.STRIP.020

AW.TWIST.15

Namjena ovog stroja je skidanje i ispreplitanje kablova presjeka 0.03 mm2 do 4 mm2 ili 4.5 mm vanjskog promjera (ovisno o svojstvima izolacije). Dužina skidanja izolacije iznosi 1,5 do 15 mm.


Pošalji upit
AW.TWIST.15

Koristimo modernu infrastrukturu & tehnologiju

Odgovornost

Dinamičnost

Kreativnost

Kvaliteta