Dispenzeri naljepnica / dodavači etiketa - namatači i odmatači etiketa i deklaracija

Dispenzeri etiketa mogu se koristiti kao namatači ili odmatači isprintanih deklaracija ili etiketa. Različite dimenzije namotanih naljepnica i deklaracija se mogu jednostavno odljepljivati pomoću dispenzera/odmatača etiketa. Svaki put kad se etiketa izvadi iz uređaja sljedeća dolazi na njezino mjesto. Brojač ugrađen na uređaj pokazuje broj naljepnica koje su već odljepljene. Za više informacija, kliknite na link.


Dispenzeri naljepnica


IXOR - najmanja glava za označavanje sa servo pogonom u klasi performansi

Što se tiče mehanike, IXOR se može idealno uklopiti u potpuno automatske uređaje za etiketiranje uz pomoć modularnog konstrukcijskog kompleta. Može se sastaviti i na pokretnu traku proizvodne linije pomoću pomoćnih postolja. Unaprijed otisnute naljepnice nanose se na proizvode ili pakiranja brzo i precizno.

Uređaj ima ugrađenu upravljačku jedinicu, poseban upravljački orman nije potreban. Osnovna jedinica može se odabrati između četiri strukturne širine u desnoj i lijevoj izvedbi. Odmotavači podržavaju valjke s naljepnicama s maksimalnim vanjskim promjerom 410 mm.

Glava za označavanje ključna je komponenta pametne proizvodnje. LAN i WLAN sučelja omogućuju povezivanje uređaja s superiornim upravljačkim jedinicama strojeva.

Daljinski rad IXOR-a sa pametnim telefonom, tabletom ili računalom moguć je u bilo kojem trenutku. Intuitivno web sučelje omogućuje izradu sigurnosnih kopija, vraćanje i ažuriranja.

Pošalji upit
Printer CAB EOS1 Printer CAB EOS1

CEON - za otkrivanje posebno tankih ili prozirnih materijala naljepnica

Inteligentni CEON senzor koji se nalazi na glavi za ispis naljepnica podržava pouzdanu identifikaciju i precizno pozicioniranje svih uobičajenih materijala za etikete.

Kada se samoljepljive naljepnice automatski primjenjuju, koriste se papir ili plastični materijali ovisno o zahtjevu. Asortiman uključuje posebno tanke, prozirne ili metalizirane naljepnice.

Prednosti CEON senzora:

  • lako postavljanje na željeno mjesto
  • otkrivanje svih materijala za etikete na bilo kojoj širini mreža
  • precizno otkrivanje čak i pri vrlo velikim brzinama doziranja do 8000 inča / min
  • visoka preciznost ponavljanja
  • radni napon 15 do 30 VDC
Pošalji upit
Printer CAB EOS1 

HS i VS - dispenzeri naljepnica - automatski ili na zahtjev

Jednostavan rad i precizno raspodjela naljepnica za odličnu cijenu. Svaka veličina naljepnice može se lako dodijeliti s dozatorima HS i VS. Naljepnice se mogu utisnuti ili izrezati bez razmaka između njih.

Možete koristiti bilo koji vanjski oblik, bilo uglati ili okrugli. Prozirni materijal se također može koristiti.

Pošalji upit
Printer CAB EOS1 

Koristimo modernu infrastrukturu & tehnologiju

Odgovornost

Dinamičnost

Kreativnost

Kvaliteta